martes, 20 de mayo de 2008

"Sex Machine..."

Brujo pa la libreta. Cesc (más conocido internacionalmente como sex machine), después de una larga trayectoria sobre esta via, consigue encadenarla. Pont del Valentí, Sadernes, 8b a libreta. Felicitats mákina.Abajo: Cesc sobre un de los pasos clave, embocar un monodedo, antes de la sección de bidedos.

4 comentarios:

Kiku dijo...

Estaba cantado , el dia de la peke no la encadeno porque no quiso , esta hecho un toro . FELICITATS CESC !!!

Cesc dijo...

GRÀCIES A TOTS!!!!Ei màquina,gràcies per fer-me un racó a la teva web.
estic super content amb l'encadene.va ser coses del destí,perque aquell dia volia trepar i sortint de la feina no havia quedat amb ningú,i amb els estris de fer solitari i cop de moto em planto a Sadernes.allà em trobo per sort amb en Harry.m'assegura un primer pegue,però hi havia una humitat de cal déu.em veig bé,descanso 1 hora i faig el pegue definitiu amb temperatura genial.controlo tots els moviments finals per no cagar-la com vaig fer fa dos anys,i chapo.
nen,vaja alegria i pes quem'he tret.ah!no t'ho perdis.que la vaig fer amb els gats Quechua!!!per no portar mes pes no vaig dur els5-10.
alguna tarda de dimecres si trepas,et truco el dia abans i quedem per escalar per Calders,Sava,...ok?
MUERTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Juan korkuerika dijo...

Enhora buena CO más fuerte que el Orujo ...
Un saludo y hasta la vista alpinistas

Mikel dijo...

el que la sigue la consigue, makina.kedem dimecres k ve si vols... ja diràs. i moltes felicitats mákina. a gaudir de les sensacions..
muerteeee.
quechua vermells..