domingo, 20 de enero de 2008

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Atentos: Cogiendo la carretera que va de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar. En unos tres kilómetros encontraremos la primera zona, llamada 4 camins, buenos blokes a la izquierda de la carretera, hay que encontrarlos, caminar y buscar. A 1'5km de esta zona encontraremos la zona potente. A los alrededores de la Rocosa (zona de vias de 5 hasta 7a+), está el resto de los blokes. Estan dispersos y es recomendable que alguien os guíe. Hay muchos blokes por abrir y muchos ya abiertos.Se trata de granito de grano gordo, resistente. Gracias a Carli Y Dani Viñas entre otros locales como Lluís o yo mismo.Los croquis estan en proceso...si alguien quiere ir contactar con este blog.
Ahi van unas tomas para poneros fanáticos.
Derecha Mikel en "Carliños", 7b, dedicado al Hijo de Carli. Izquierda un 7a+ y un 6b.















4 comentarios:

TRanki dijo...

ostres sembla guapo el tema!!!

De tant en tant em passo per la comarca..podríeu penjar algun croquis i tal?

isacoc dijo...

hola!
Em dic isaac i estic buscant els croquis d'una petita zona d'escalada que hi ha sortint de sant feliu direcció tossa. En sabeu les ressenyes o a qui se las puc demanar? Porto algun temps buscant-les, però per internet de moment no he trobat res, i el sector, encara que te poques vies, m'agradaria coneixer nom de vies i graducacions.
Gràcies

ICV Castell-Platja d'Aro i S'agaró. dijo...

avui he estat buscant les vies de les que parles en aquest post,no hi ha hagut forma...
M'he recorregut tota la carretera i res de res es abans de la carretera que va a Sant Elm?hi ha algun tipus de lloc on hem pugui orientar i ja posats a demanar no tindries les ressenyes??
Moltes gracies per tot

isacoc dijo...

Ja ha passat algun temps, però... anant de sant feliu cap a tossa, als pocs kms, hi ha un moment que els carrils de la carretera es separen, uns metres passat això i ha un mini parking a ma dreta. hi ha una riera tot pujant cap adalt a la dreta trobes la zona, a 5min.